Duurzame woning

Duurzame woningen worden steeds populairder in een snel evoluerende wereld, waar de aandacht voor milieukwesties en duurzaamheid gestaag toeneemt. Onze MATCH woningen vormen niet alleen een doeltreffend antwoord op het woningtekort, maar bieden tevens een comfortabelere en financieel verstandige levensstijl voor toekomstige bewoners.

Binnen deze context schittert MATCH als een innovatieve benadering van duurzaam wonen, die de normen voor hedendaagse vastgoedontwikkeling verlegt en conceptueel bouwen omarmt. MATCH omvat niet alleen de fysieke aspecten van woningen, maar definieert ook een nieuwe manier van leven en duurzaam bouwen.

Voordelen van een
duurzame woning

De traditionele, vraaggestuurde manier van ontwikkelen en bouwen is niet houdbaar. Dit betekent dat we op een andere manier moeten gaan samenwerken en denken. Het is belangrijk om vroegtijdig samen te bespreken met de ontwikkelaar, wat ieder project succesvol kan maken.

We hebben een uitgebreid gamma, dat aansluit bij de wens om duurzaam en betaalbaar te bouwen. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om de woningen en wijken in te vullen naar wens. Denk hierbij aan diverse gevelmaterialen en stijlen in metselpatronen. Keuzes voor rollagen boven kozijnen en verticaal metselwerk. Uitkragende stenen, meer dan 30 verschillende soorten steenstrips en uiteraard de keuze in acht architectuurstijlen.

MATCH geeft jou als bewoner iets te kiezen
MATCH maakt van elk huis een heerlijk thuis
MATCH omdat we allemaal iets anders willen in een fijne woonomgeving

De gebruiker centraal

De gebruiker centraal

MATCH gaat uit van bewezen woonplattegronden, met een brede keuze aan uitbreidingsmogelijkheden; van beukmaten, uitbouw en kapopties tot een dakkapel of dakraam. Dit geeft jou als ontwikkelaar de mogelijkheid om op stedenbouwkundig en architectonisch vlak én bij de ruwbouw keuzes te maken, waarmee unieke woonwijken ontstaan en waarmee je een brede doelgroep bedient.

Neem contact op

Op zoek naar een betaalbaar woonconcept met eindeloze keuzemogelijkheden en de ambitie om hoogwaardige woonwijken te creëren? Met MATCH geeft u op een betaalbare, snelle en duurzame manier invulling aan uw (her)ontwikkelingsplannen. Neem nu contact met ons op of download onze brochure om meer te ontdekken.

Vul je gegevens in en download de MATCH brochure

Download de brochure van MATCH en ontdek de mogelijkheden van dit bouwconcept