Met prefab win je dagen bouwtijd

Prefab, oftewel prefabricage, is als de bouwsuperheld van het MATCH woonconcept. Met prefab houtskeletbouw of met een prefab betonnen bouwsysteem realiseren we MATCH woningen in de fabriekVervolgens komen de bouwdelen gebruiksklaar op de bouwplaats samen. Zo wordt de bouwplaats meer een montageplaats, waar de woningen snel en hoogwaardig worden geassembleerd. Een efficiënter, duurzamer en sneller bouwprocesDat is bouwen met MATCH. 

Voordelen van prefab

Efficiëntie en tijdsbesparing 
Prefab bouwen betekent minder wachten, minder chaos en meer snelheid en efficiëntie in de uitvoeringsfase. Binnen korte tijd kan een woning casco staan. Daarnaast zijn langdurige ontwerptrajecten definitief verleden tijd met MATCH.  

Kosteneffectiviteit 
Minder bouwtijd betekent minder arbeidskosten en minder gedoe. Het is de bouwmanier om de portemonnee te sparen zonder in te boeten aan kwaliteit. 

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid 
Minder afval op de bouwplaats en efficiënter gebruik van materialen. Dankzij het prefabricage bouwproces is bouwafval geminimaliseerd en worden transportbewegingen van en naar de bouwplaats beperkt. Circulair en biobased materiaalgebruik heeft een belangrijke plek gekregen binnen de prefab bouwsystemen van MATCH.   

Ontwerpmogelijkheden en flexibiliteit 
Bij MATCH bestaat volop de ontwerpvrijheid die je wenst. Ontwikkelaars kunnen keuzes maken op stedenbouwkundig en architectonisch vlak én bij de ruwbouw. Ook de koper heeft een brede keuze aan keuzemogelijkheden. In uitbreidingsmogelijkheden, indelingen, optiepakketten en maatwerk voor installaties. Zo ontstaan unieke, gevarieerde woonwijken en is er voor ieder wat wils.  

MATCH maakt van elk huis een heerlijk thuis
MATCH omdat we allemaal iets anders willen in een fijne woonomgeving
Prefab toepassingen​

Woningen en woongebouwen
Eindeloze bouwtijden zijn verleden tijd bij prefab woningbouw. De uitvoeringsfase is echt korter, net als het ontwerptraject. Een breed pakket aan ruwbouwopties maakt MATCH bovendien geschikt voor huur- én koopprojecten. Bij MATCH woningen staan kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsarm gebruik centraal. Efficiënter, betaalbaar en sneller gebouwd.

Commerciële gebouwen
Tijd is geld. Voor commerciële gebouwen betekent prefab bouwen minder verstoring van de bedrijfsvoering en snellere oplevering. Heb je een kantoorruimte nodig die met het bedrijf meegroeit? Prefab past zich aan de zakelijke behoeften aan, met ruimte voor aanpassingen en uitbreidingen. Voor bedrijven die groen denken, is MATCH de duurzame, betaalbare keuze.

Materialen gebruikt bij prefab woningbouw 

Kies voor het betonnen systeem met kant-en-klare gevels of de meer duurzame optie: houtskeletbouw. Met name het houtskeletbouwsysteem kun je voor een groot deel bouwen met biobased materiaal. Zo zijn ook de binnenwanden grotendeels voorzien van een vlaskern.

Bij MATCH bouwen we met onze prefab systemen zoveel mogelijk met gecertificeerde duurzame materialen, waaronder FSC- en PEFC-hout. We kijken proactief naar de tweede levensduur van materialen en kijken daarbij welke bouwmaterialen het DUBOkeur dragen. Waar mogelijk combineren we duurzame oplossingen. Kies bijvoorbeeld voor de mogelijkheid om de woningen te voorzien van een materialenpaspoort in het Madaster. Zo leggen we de basis voor een circulaire toekomst.

Neem contact op​

Op zoek naar een betaalbaar, prefab woonconcept met eindeloze keuzemogelijkheden en de ambitie om hoogwaardige woonwijken te creëren? Met MATCH geef je op een betaalbare, snelle en duurzame manier invulling aan (her)ontwikkelingsplannen. Neem nu contact met ons op of download onze brochure om meer te ontdekken. 

Vul je gegevens in en download de MATCH brochure

Download de brochure van MATCH en ontdek de mogelijkheden van dit bouwconcept