MATCH woningen als de betaalbare keuze

Het MATCH woonconcept staat voor betaalbaarheid, toegankelijkheid en diversiteit in huisvesting. De basis is dat zowel ontwikkelaar als bewoner meer dan genoeg te kiezen heeft. We bieden een breed palet, met acht unieke architectuurstijlen en veel aandacht voor diverse stedenbouwkundige opties. Daarmee leveren we tegelijkertijd een bijdrage aan unieke en hoogwaardige woonwijken.

De gebruiker centraal

De traditionele, vraaggestuurde manier van ontwikkelen en bouwen is niet houdbaar. Dit betekent dat we op een andere manier moeten gaan samenwerken en denken. Het is belangrijk om vroegtijdig samen te bespreken met de ontwikkelaar, wat ieder project succesvol kan maken.

We hebben een uitgebreid gamma, dat aansluit bij de wens om duurzaam en betaalbaar te bouwen. Zo zijn er meerdere mogelijkheden om de woningen en wijken in te vullen naar wens. Denk hierbij aan diverse gevelmaterialen en stijlen in metselpatronen. Keuzes voor rollagen boven kozijnen en verticaal metselwerk. Uitkragende stenen, meer dan 30 verschillende soorten steenstrips en uiteraard de keuze in acht architectuurstijlen.

MATCH geeft jou als bewoner iets te kiezen
MATCH maakt van elk huis een heerlijk thuis
MATCH omdat we allemaal iets anders willen in een fijne woonomgeving
MATCH geeft jou als bewoner iets te kiezen
MATCH maakt van elk huis een heerlijk thuis
MATCH omdat we allemaal iets anders willen in een fijne woonomgeving

De gebruiker centraal

De gebruiker centraal

MATCH gaat uit van bewezen woonplattegronden, met een brede keuze aan uitbreidingsmogelijkheden; van beukmaten, uitbouw en kapopties tot een dakkapel of dakraam. Dit geeft jou als ontwikkelaar de mogelijkheid om op stedenbouwkundig en architectonisch vlak én bij de ruwbouw keuzes te maken, waarmee unieke woonwijken ontstaan en waarmee je een brede doelgroep bedient.

MATCH vogelvlucht stedenbouw architectuurstijlen

Mogelijkheden

Onze samenwerking met vier vooraanstaande architectenbureaus heeft geresulteerd in acht unieke architectuurstijlen. Deze variatie in stijl en smaak zorgt ervoor dat er voor iedereen een passende optie is. Of je nu op zoek bent naar een rijwoning, twee-onder-een-kap, vrijstaande woning of seniorenwoning, MATCH biedt een verscheidenheid aan keuzes. Daarnaast geven we je de vrijheid om de indeling aan te passen aan jouw behoeften.

Betaalbare huisvesting

In een tijd van snelle stedelijke groei en veranderende demografische patronen is het MATCH concept een cruciale stap om betaalbare huisvesting te waarborgen. Bij MATCH staan we voor een toegankelijke en diverse woonomgeving voor iedereen. Met de MATCH woningconfigurator maak je in acht stappen de woning naar wens, van type woning tot architectuurstijl en van indelingen tot aan ruwbouwopties.

Bouwtijd

Door gebruik te maken van parametrisch ontwerpen, ons innovatieve BIM-tasveld en een slimme configurator om woningen en bouwblokken samen te stellen, hebben we het engineeringstraject aanzienlijk verkort. Nadat betrokken partijen een aantal keuzes hebben gemaakt, genereren we automatisch de benodigde vergunnings-, verkoop- en werktekeningen. Van gemiddeld anderhalf jaar kunnen we het proces inkorten naar slechts vier weken. Langdurige ontwerptrajecten zijn hiermee definitief verleden tijd.

Neem contact op

Op zoek naar een betaalbaar woonconcept met eindeloze keuzemogelijkheden en de ambitie om hoogwaardige woonwijken te creëren? Met MATCH geef je op een betaalbare, snelle en duurzame manier invulling aan (her)ontwikkelingsplannen. Neem nu contact met ons op of download onze brochure om meer te ontdekken.

Vul je gegevens in en download de MATCH brochure

Download de brochure van MATCH en ontdek de mogelijkheden van dit bouwconcept