"Horizontaal en verticaal metselwerk voor een moderne en strakke uitstraling.

Modern

De architectuurstijl modern die we hebben gerealiseerd voor de MATCH-woning, combineert elementen van moderne architectuur om een unieke en eigentijdse uitstraling te creëren. De strakke lijnen en minimalistische esthetiek van de moderne architectuur geven het ontwerp een tijdloze uitstraling.

Een MATCH-woning in de stijl modern

Voor het ontwerp van de grondgebonden woningen is er gekozen om geen dakoverstek te maken. De kopgevels van de deze woningen zijn hierdoor strakker vormgegeven en de woningen krijgen meteen het moderne karakter wat we graag willen laten zien.

De voorgevel op de begane grond krijgt een extra hoge gevelopening, dit geeft de voorgevel een voor­naam uiterlijk. Hierdoor is de architectonische uitstraling strakker en moderner.
hoekwoning MATCH-woning Moderne architectuurstijl
Steenstrips Spaansen Moderne architectuurstijl MATCH woning

Materialen

Over de hele gevel wordt het metselwerk zowel als wildverband, tegelverband, maar ook als staand verband toegepast. De vergroting van de zolder bestaat uit een opgetrokken metselwerk gevel, waardoor de horizontale gootlijn wordt onderbroken. Om in deze woning een mooi contrast te maken met het gevelmetselwerk, is er gekozen voor een antraciet­grijs kleur kozijn. Het zijn de accenten en details die deze woning tot de uiteindelijke stijl maken, maar die tegelijkertijd passen in een volwaardige woonwijk.
Just architects

Elke ontwerp opgave is anders en heeft een eigen benadering nodig.

De locatie, het budget en de overige randvoorwaarden leiden tot oplossingen die vaak anders zijn dan vooraf bedacht. We durven te denken buiten de gebaande wegen zonder te verzanden in experimenten. We houden niet vast aan een allesbepalende bureaustijl maar maken ontwerpen met toekomstwaarde. Juist dat vinden wij het kenmerk van duurzaam bouwen. De herkenbaarheid van de ontwerpen van JUST is terug te vinden in het contrast tussen open en gesloten gevels, de uitgebalanceerde verhoudingen van het volume, de juiste materiaalkeuze en de zorgvuldige detaillering.

Logo Just Architects

Vul je gegevens in en download de MATCH brochure

Download de brochure van MATCH en ontdek de mogelijkheden van dit bouwconcept