"Modern ontwerp met een knipoog naar de jaren 30."

Jaren 30

De charme van de jaren 30 komt tot leven in onze gevels, die een moderne interpretatie van deze geliefde stijl bieden. De combinatie van een eigenstijdse uitstraling met klassieke elementen, resulteert in een een tijdloos en elegant huis dat zowel het heden als het verleden omarmt.

Jaren 30

De gevels zijn opgebouwd uit rode of witte baksteen en verrijkt met contrasterende accenten. Betonbanden, staand metselwerk en reliëf in het metselwerk dragen bij aan een klassieke uitstraling met een moderne twist.

Bij binnenkomst zorgt de voordeur van blank gelakt hout voor een warm welkom. De grote dakoverstekken met bakgoten benadrukken de horizontale lijnen van het huis, waardoor het een karakteristieke uitstraling krijgt.

Jaren 30 architectuurstijl MATCH woning

Materialen

Bij het ontwerpen van de gevels is er aandacht besteed aan zowel details als functionaliteit.

De materialen en kleuren zijn zorgvuldig gekozen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Het resultaat is een woning waarin mensen zich direct thuis zullen voelen, met een moderne uitstraling en een vleugje nostalgie naar de jaren 30.

Formhet
formhet-logo-contact

Wij geven FORM aan ruimte in de breedste zin van HET woord; van klein tot groot, van woning tot stad. Ons werk is een combinatie van verbeelding, techniek en data.
Missie: Uw wens is onze drijfveer, kwaliteit is onze passie.
Visie: Wij combineren bouwkunst en techniek. Onze toegevoegde waarde is de optimale synthese tussen architectuur, engineering en technologie.

Onze waardes
Slimmer en beter: Het kan altijd beter en slimmer. Dit is de drijfveer waardoor we iedere dag kijken hoe de processen, ruimtes, technieken en materialen, beter en slimmer toegepast kunnen worden. Kan niet bestaat niet.
Integraal denken: Design, techniek en it komen samen. Werken op het snijvlak van architectuur, engineering en technologie, dat is waar onze toegevoegde waarde ligt.
Menselijke maat: ‘intunen’ op de klant. Onze ontwerpen staan in dienst van de mens, functioneel, licht, eigentijds en zijn altijd maatwerk. Contact met de mens is hierbij essentieel.
Samen: Kennis delen is ook kennis halen. Vanuit die gedachte werken wij als co-maker samen met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat. Bouwen is een teamsport. Vertrouwen en samenwerking is essentieel voor succes.

Vul je gegevens in en download de MATCH brochure

Download de brochure van MATCH en ontdek de mogelijkheden van dit bouwconcept