"Een eigentijdse woning: basisingrediënten, unieke details perfect op smaak!"

Eigentijds

De eigentijdse stijl komt voort uit de hedendaagse behoefte aan individualiteit en het uiten van je persoonlijkheid. De ontwerpen in deze stijl zijn verrassend en gedurfd maar vooral tijdloos. Door de combinatie van kleuren en de fraaie steenstrips, is dit een woning die bij iedereen past.

Eigentijds

Een eigentijdse woning heeft enkele essentiële ingrediënten. Bij deze woning is voldoende daglicht van groot belang. Het zorgt voor een ruimtelijk gevoel en het creëert een aangename sfeer. Dit kan worden bereikt door strategisch geplaatste ramen en glazen deuren, waardoor natuurlijk licht naar binnen stroomt en de connectie met buiten wordt versterkt.

Eigentijdse architectuurstijl MATCH woning

Materialen

De keuze voor het materiaal- en kleurenpalet is cruciaal voor een eigentijdse uitstraling. Het gebruik van baksteen, hout en beton, gecombineerd met harmonieuze kleuren, zorgt voor een samenhangend geheel. Denk aan warme aardetinten, subtiele contrasten en een evenwichtige verdeling van kleuren.

formhet-logo-contact
Formhet

Wij geven FORM aan ruimte in de breedste zin van HET woord; van klein tot groot, van woning tot stad. Ons werk is een combinatie van verbeelding, techniek en data.
Missie: Uw wens is onze drijfveer, kwaliteit is onze passie.
Visie: Wij combineren bouwkunst en techniek. Onze toegevoegde waarde is de optimale synthese tussen architectuur, engineering en technologie.

Onze waardes
Slimmer en beter: Het kan altijd beter en slimmer. Dit is de drijfveer waardoor we iedere dag kijken hoe de processen, ruimtes, technieken en materialen, beter en slimmer toegepast kunnen worden. Kan niet bestaat niet.
Integraal denken: Design, techniek en it komen samen. Werken op het snijvlak van architectuur, engineering en technologie, dat is waar onze toegevoegde waarde ligt.
Menselijke maat: ‘intunen’ op de klant. Onze ontwerpen staan in dienst van de mens, functioneel, licht, eigentijds en zijn altijd maatwerk. Contact met de mens is hierbij essentieel.
Samen: Kennis delen is ook kennis halen. Vanuit die gedachte werken wij als co-maker samen met onze opdrachtgevers aan het beste resultaat. Bouwen is een teamsport. Vertrouwen en samenwerking is essentieel voor succes.

Vul je gegevens in en download de MATCH brochure

Download de brochure van MATCH en ontdek de mogelijkheden van dit bouwconcept